Grafikus és grafikai stúdió szaknévsor » Plakát készítés szaknévsor

Plakát készítés szaknévsor

részletes kereső »

Plakát készítés? Ebben a szaknévsorban könnyen megtalálhatja az igényeinek megfelelő grafikust vagy grafikai stúdiót. Árajánlatkérésre is rögtön lehetősége van.

APT Hungária Kft.

1076 Budapest, Thököly út 25.
ajánlatkérés
  • (30) 56...megmutat
    (30) 561-8454
  • (28) 38...megmutat
    (28) 389-432
  • http://www.apthungaria.hu
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
A lefordított szövegek útja sok esetben a nyomdába vezet. Vállaljuk akár az általunk fordított, akár egyéb anyagok nyomdai előkészítését (PC és MAC platformon egyaránt), korrektúráját, nyomdai kivitelezését is, vagy szorosan együttműködünk az Ön által választott nyomdával.

Stefanics Ábel

1091 Budapest
ajánlatkérés
Imádom a munkám, így időt és energiát nem sajnálva arra törekszem, hogy megvalósítsam a megrendelők elképzeléseit.
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
Imádom a munkámat, így időt és energiát nem sajnálva folyamatosan arra törekszem, hogy a lehető legjobb végeredmény születhessen meg, legyen szó bármiről: arculatról, kiadványról, animációról vagy akár kisebb projektekről (például egy névjegykártyáról).

Penyigey Design

1098 Budapest, Gubacsi út 6/c.
ajánlatkérés
képgaléria
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése

Idea Fontana

1021 Budapest, Tárogató út 2-4.
ajánlatkérés
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
Hisszük, hogy minden, magára valamit is adó cégnek szüksége van profi arculatra, garfikai kreatív tervekre, még akkor is, ha saját grafikust is alkalmaznak. Tapasztalataink alapján a partnereinknél alkalmazott grafikusok kitűnő kiegészítései egy sikeres marketing stratégiának s ragyogó együttműködést tudunk kialakítani velük. Viszont, ha nem rendelkeznek a grafikusaik kellő nyomdai tapasztalattal, rutinnal, vagy a weboldalak tervezésekor nem ismerik a programozás alapjait, akkor megkeseríthetik saját munkájukat s veszélybe kerülhetnek a marketing anyagaik. Dobja fel reklámanyagait grafikai stúdiónk szakembereinek segítségével! Keltse fel tömegesen a figyelmet cége iránt!

Éppen ezért személyreszabott kommunikációval tartjuk a kapcsolatot partnereinkkel s tervezzük meg marketinganyagait, arculati elemeiket s egyéb grafikai terveiket.
Amennyiben úgy gondolja, hogy e pár sor alapján felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk, vagy értékesítési kollégáinkkal a kapcsolatot. Az alábbi munkafolyamatokat vállaljuk Cégének:

brandépítés, online marketing stratégiák kidolgozása,
tanácsadás, konzultáció
közösségi marketing, webkampányok,
a figyelemfelkeltő grafikai, előkészítési megoldások, szórólap tervezés, prospektus tervezés
a legújabb nyomdai-, nyomási technológiák,
az érdeklődést felkeltő szövegírások, ötletek: grafikai és nyomdai reklámanyagokhoz,
az ügyes marketing stratégiák és kampányok.

Raccoon Lab

1033 Budapest, Hévízi út 2.
ajánlatkérés
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése

Pixel Mix Grafikai Stúdió

8900 Zalaegerszeg
ajánlatkérés
képgaléria
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
A világegyetem atomokból, a digitális nyomdai termékek pixelekből, azaz képpontokból tevődnek össze. Ezen elemi részecskék megfelelő sorrendjéből egy kerek egész képződik, amit az emberek nap mint nap használnak, olvasnak.

A reklámra költött pénz fele ablakon kidobott pénz, csak azt nem lehet tudni, melyik fele - David Ogilvy, a neves reklámszakember szerint. Ez az arány azonban sokkal rosszabb is lehet, ha nem szakemberrel terveztetjük meg a reklámjainkat és az azt hordozó kiadványokat, termékeket.

Vállalkozásának, cégének még nincs egyedi arculata? Fogyóban van a névjegykártyája, netán még nem is gyártatott? Szüksége van szórólapra, prospektusra, matricára, címkére? Saját készítésű borát, pálinkáját egyedi címkével ajándékozná barátainak? Nem tudja hol szerezhet be egyedi oklevelet, emléklapot, meghívót? Szeretne egyedi strasszos, fényképes, jópofa, szöveges pólóban járni? Olyan párnán szeretne aludni, amin kedvese fényképe van? Gyorsan kellene nyomtatni, fénymásolni, esetleg azt lefűzni, bekötni? Nem tudja hogy nézne ki épülő háza, és szeretné kívül-belül látni egy fotórealisztikus látványterven? Szeretne az interneten is megjelenni saját weboldallal? Ebben segíthet Önnek egy „pixelmixer” Zalaegerszegen, aki 23 év digitális gyorsnyomdai tapasztalatával próbálja a lehető legtöbbet kihozni az elképzeléséből, illetve a reklámra szánt keretéből.

Aradesign Kft.

2112 Veresegyház, Ráday utca 59.
ajánlatkérés
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
Nyomdánk képzett szakemberekkel, és eszközparkkal rendelkezik, a nyomdaipar szinte teljes skáláján szereplő termékek minőségi, és kedvező árú kivitelezéséhez.

trg advertising - Tóth Róbert Gyula

1121 Budapest, Istenhegyi út 101.
ajánlatkérés
Minőség. Egyediség. Ötlet.
trg advertising - Tóth Róbert Gyula
képgaléria
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
A szakmai minőség rendkívül fontos számomra, hisz ez az a védjegy, mely közös megelégedettséget okoz ügyfeleimnek és ez által nekem is. Az első ötlettől egészen a megvalósításig garantáltan magas minőséget képviselek, nyújtok. Ha szeretne egy profi szakemberrel együtt dolgozni, keressen nyugodtan. Köszönöm a lehetőséget!

Polcz Attila

1131 Budapest
ajánlatkérés
Polcz Attila
képgaléria
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
Reklámgrafikai- nyomdai- reklámügynökségi gyakorlattal rendelkezô fiatalember megbízásokat, munkákat keres. Teljes körű arculattervezés (logo + névjegy + boríték + levélpapír + fax + cd. stb), brossúra, cégbemutató kiadványok, termékismertetők, étlapok, flyer, boroscímke, belépőjegy stb. tervezése és kivitelezése, reklámügynökségi minőségben, de nem ügynökségi árakon! Információért- mintákért, árajánlatért forduljon hozzám bizalommal!

Pixel Klinika Nyomdaipari Tervező és Szolgáltató Kft.

1223 Budapest
ajánlatkérés
Pixel Klinika Nyomdaipari Tervező és Szolgáltató Kft.
Nyújtott szolgáltatások:
plakát tervezése
Részletes ismertető
A PIXEL Klinika Nyomdaipari Tervező és Szolgáltató Kft. fő profilja nyomtatott termékek teljes körű menedzselése, a tervezéstől, a nyomdai előkészítésen át a komplett kivitelezésig. Szolgáltatáspalettánk a vizuális- és funkcionális tervezés mellett felöleli a produkciós munkák teljes vertikumát, offline és webes területeken egyaránt.

Ennek keretében vállaljuk nyomdaipari technológiával előállítható termékek (katalógus, könyv, prospektus, reklám- és marketing anyagok, szerkesztését, grafikai tervezését, kivitelezését. Online felületek, statikus és dinamikus bannerek, weboldalak tervezését, programozását, annak további tartalmi frissítését, folyamatos karbantartását. Épületek bel- és kültéri, fotorealisztikus látványtervének elkészítését; új termékek, tárgyak formatervezését, 3D modellezését. Egyedi szempontokat is figyelembe véve megtervezzük a termékeihez legjobban illő csomagolást; praktikus, olcsó vagy exkluzív kivitelben. A látványos szemléltethetőség érdekében;a tervezés egyes fázisairól; 3D illusztrációkat, maketteket készíthetünk. Biztosítjuk a gyártáshoz szükséges kliséket, stanc-szerszámokat, igény esetén vállaljuk a kivitelezés komplett ügyintézését is.
keresés pontosítása »
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Az Ön üzenete:

Az elküld gomb megnyomása után e-mail üzenetét elküldjük a címzettnek, és az üzenetküldő ablak automatikusan bezárul.