Grafikusok, kiadványszerkesztők árajánlatai

Itt kérhet személyre szóló árajánlatot az adatbázisunkban regisztrált grafikusoktól és kiadványszerkesztőktől (számuk jelenleg 106). Az űrlap csak első ránézésre tűnik hosszúnak, a legtöbb mezőt pipálással, kattintással vagy néhány szóval ki lehet tölteni. Kérjük, a csillaggal jelölt mezőket feltétlenül töltse ki.

Ha pl. egy cégarculatot kell tervezni, és szükség lehet a későbbiekben kisebb módosításokra, kiegészítésekre, akkor alapvetően egyszeri munkáról van szó. Ha havonta kell megszerkeszteni egy újságot, akkor rendszeres munkáról beszélünk.
Egyszeri megbízás esetén.
Kérjük, a részletezés legalább 30 karakter hosszú legyen.
Kérjük, a lehető leghosszabb időtartamot adja meg, hogy minél több ajánlat érkezzen. Legalább 2 napot érdemes megadni, ha nem sürgős.

Az alábbi két mező csak akkor szükséges kitöltenie, ha fontos, hogy Önhöz földrajzilag közel legyen a szakember. Az internet adta lehetőségeket figyelembe véve nem javasoljuk a földrajzi szűkítést.

ha egy konkrét településről vár ajánlatokat, nem kell megadnia
Ha ezekre a szolgáltatásokra is szüksége van, akkor az űrlap kitöltése után rögtön ajánlatot kérhet úgy, hogy az elérhetőségeit nem kell ismételten megadnia.

Az gomb megnyomása egyúttal az ajánlatkérési feltételek és az adatvédelmi elvek elfogadását is jelenti.